مشاور فرانچایز

مشاوره فرانچایز و سرمایه گذاری مطمئن و کم ریسک در فرانچایز
۵ (۴)

 

آیا با وظایف مشاور فرانچایز آشنایی دارید؟ می دانید مشاور فرانچایز کیست و چه کاری برای کسب و کار شما انجام می دهد؟ چرا به مشاوره فرانچایز نیاز داریم؟ همه این سوالات، سوالاتی است که وقتی نام فرانچایز به میان می آید افراد از ما می پرسند و به همین علت نیز ما این مقاله را برای شما تهیه کرده ایم تا اطلاعاتی که در مورد مشاور فرانچایز نیاز دارید به شما بدهیم.

 

محمدرضا شیخ بهائی مشاور

 

مشاوره فرانچایز در واقع برای دو گروه مناسب است: 

 

  • کسانی که می خواهند نمایندگی کالا یا خدمت تولیدی خود را به شخص یا کمپانی های دیگر واگذار کند.
  • کسانی که قصد دارند نمایندگی کالا یا خدمتی را بگیرند و از قوانین آن اطلاع ندارند.

خدمات مشاوره فرانچایز

 

تعریف مختصری از فرانچایز

تا این جا مشخص شد که فرانچایز به معنای حق انحصار است که از طریق یک شرکت و کمپانی به یک شرکت یا کمپانی دیگر اعطا می شود. در فرانچایز به شرکتی که امتیاز را می گیرد اجازه داده می شود که کالا یا خدمات تولید شده توسط یک کمپانی دیگر را به فروش رسانده و معادل آن مبلغی را دریافت کند. در فرانچایز، شرکت تولید کننده به شرکتی که حق امتیاز را می گیرد در زمینه تامین نیرو، آموزش کارکنان، بازاریابی و تامین مواد کمک کرده و ایشان را در این زمینه تنها نمی گذارد. نکته مهم در زمینه فرانچایز تعیین مدت زمان این قرارداد حق انحصاری است؛ در این زمینه و برای تعیین بهترین زمان فرانچایز نیاز به مشاور فرانچایز دارید تا یک قرارداد اصولی و سود رسان را با طرف فرانچایز دهنده ببندید.

 

تعرفه مشاوره فرانچایز

 

وظایف و اهمیت مشاوره فرانچایز

مشاور فرانچایز دارای وظایفی است که در جلسات مشاوره فرانچایز تعیین شده و به شما در زمینه های خاصی کمک می رساند در ادامه هر کدام از وظایف مدیریت فرانچایز را برای شما عنوان کرده و در مورد هر کدام به تفصیل توضیح می دهیم.

  • مشاور فرانچایز به شما در زمینه مشخص کردن مدل توسعه کسب و کار فرانچایز کمک می کند. هر کسب و کاری باید دارای یک مدل باشد تا بتواند به راه خود ادامه دهد خواه این کسب و کار به صورت مستقل باشد و خواه از طریق اعطای نمایندگی! دیدگاه اشتباهی که در جلسات مشاوره فرانچایز اغلب از کسانی که تمایل به اخذ نمایندگی دارند مشاهده می کنیم این است که فرانچایز نیاز به تلاشی ندارد و همه تلاش ها را کسی که نمایندگی اعطا می کند، کرده است. با اطمینان خاطر می توانم به شما بگویم که صد در صد عکس این قضیه صادق است به این نحو که کسی که نمایندگی را می گیرد با کمک کمپانی فرانچایز دهنده باید در جهت توسعه، رشد و موفقیت کسب و کار تلاش کند بنابراین به زبان ساده فرانچایز یک سفره آماده نیست!

 

بهترین مشاور فرانچایز

 

  • چه مقدماتی برای اعطا نمایندگی نیاز است؟ معمولا کسانی که می خواهند نمایندگی خود را به یک شرکت دیگر اعطا کنند به سراغ مشاور فرانچایز می آیند و در خصوص این که چه مقدماتی لازم است فراهم کنند تا بتوانند در زمینه فرانچایز فعالیت داشته باشند. معمولا این نگرانی در مشاور فرانچایز مطرح می شود که به علت آن که حرف از اعتبار برند در میان است. اعتبار برند یک شبه به وجود نمی آید که بتوان آن را به راحتی و بدون هیچ گونه دانشی از دست داد بنابراین مشاور فرانچایز شما را در این زمینه راهنمایی می کند.
  • پشتیبانی از کمپانی فرانچایز گیرنده: چگونه می توان از کمپانی که به آن ها فرانچایز شده پشتیبانی کرد؟ تا چه میزان به حمایت از کمپانی فرانچایز شده نیاز است؟ تمام این ها سوالاتی است که پاسخ آن ها در فرآیند مشاوره فرانچایز مهم و کاربردی تلقی می شود.

 

مشاور خبره فرانچایز

 

  • چگونگی دریافت نمایندگی: اگر قصد اخذ نمایندگی از یک کمپانی بزرگ را دارید یک مشاور کسب و کار به شما در زمینه دریافت نمایندگی نیز کمک می رساند. معمولا دریافت مجوز نمایندگی با مسئولیت زیادی همراه است و باید خودتان را به شرکت دهنده فرانچایز ثابت کنید. برای آن که به صورت دقیق از شرایط و قوانین دریافت فرانچایز اطلاع حاصل کنید به یکی از مراکز مشاوره فرانچایز مراجعه کرده و از خدمات آن ها بهره مند شوید.
  • شرح انواع مدل های فرانچایز در مشاوره فرانچایز: فرانچایز انواع مختلفی دارد که هر دو طرف باید از آن ها آگاه باشند. فرقی نمی کند شما از کمپانی های اخذ کننده فرانچایز باشید یا از کمپانی های اعطا کننده فرانچایز، در هر دو صورت نیاز به یک مشاور فرانچایز را در کنار خود حس خواهید کرد.

 

نمونه های موفق فرانچایز از کمپانی های بزرگ دنیا

می توان گفت اکثر کمپانی ها، رستوران ها و کافی شاپ های مطرح و بزرگ دنیا از اصل فرانچایز استفاده می کنند زیرا سودی که می توانند از اعطای نمایندگی به افرادی در سراسر دنیا بگیرند بسیار بیشتر از سود یک شعبه از همان کسب و کار است. مک دونالد، کی اف سی، استارباکس، جین وست و … نمونه های موفقی از اعطای حق امتیاز یا همان فرانچایز هستند.

 

تعرفه مشاوره فرانچایز

 

مزایا و معایب مشاوره فرانچایز

فرانچایز نیز مانند هر مدل قرارداد کسب و کار دیگری، دارای مزایا و معایبی است که باید آن ها را دانسته و آگاهانه در مورد آن اقدام کنید. در این زمینه حتما نیازمند یک مشاور فرانچایز هستید تا مزایا و معایب را آن را با توجه به حق انحصار و شرایط دیگر بررسی کرده و به شما در بستن یا نبستن قرارداد، مشاوره فرانچایز بدهد. اما پیش از مشورت گرفتن از مشاور فرانچایز اطلاعات کلی در مورد مزایا و معایب آن به شما ارائه می دهیم.

 

مزایای فرانچایز برای فردی که نمایندگی می گیرد:

 

  • برند سازی از پیش صورت گرفته در نتیجه نیاز به هزینه کردن برای فرانچایز نیست.
  • بازار از پیش آماده برای دریافت محصول است و هزینه ای برای استراتژی های ورود به بازار نباید خرج کرد.
  • شرکت فرانچایز گیرنده نیاز به هزینه برای تبلیغات ندارد زیرا همه تبلیغات از پیش صورت گرفته است.

 

مزایای مشاوره فرانچایز

 

معایب فرانچایز برای فردی که نمایندگی می گیرد:

 

  • برای کسانی که اهل ارائه ایده های نو و ناب هستند فرانچایز پیشنهاد چندان مناسبی محسوب نمی شود زیرا خلاقیت در آن نقشی ندارد.
  • سود فرانچایز باید در میان دو شریک تجاری تقسیم شود.
  • هر آسیبی که فرانچایز دهنده ببیند خطرش متوجه کسب و کار فرانچایز گیرنده نیز می شود.

با وجود تمام این معایب و مزایا روزانه افراد زیادی به مراکز مشاوره فرانچایز مراجعه می کنند و در این زمینه از ما مشاوره می گیرند. اگر شما هم قصد اخذ نمایندگی را دارید حتما از یک مشاور فرانچایز در اصفهان یا تهران استفاده کنید. تعرفه مشاوره فرانچایز را می توانیم از مراکز مشاوره های مدیریتی بگیرید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۴ میانگین: ۵]

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.